Vervolgslider_1 Vervolgslider_2 Vervolg-paginaslider-Pons-2a

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij kunnen uw auto laten financieren.

Lees meer

Afspraak maken

Klik op de link hierboven en maak direct online een afspraak!  Of gebruik ons formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Pons Jimmy 3

Autobedrijf Pons is een (h)echt familiebedrijf en bestaat al meer dan 60 jaar! Opgericht destijds door vader, J.W. Pons en nu al vele jaren voortgezet door Jan Willem. Inmiddels uitgegroeid tot een prachtig bedrijf waar nu ook de derde generatie, zoon Jimmy werkt.

Techniek zit in het bloed
De liefde voor techniek zat er al vroeg in. “Als kind wist ik het al, ik wilde graag sleutelen. Thuis sleutel ik nog steeds graag aan crossmotoren en van jongs af aan al was ik met fietsen bezig…”.

Passie voor alles wat rolt
Van fietsen naar crossmotoren, naar auto’s. Na de middelbare school koos hij het vak autotechniek waar hij nu de opleiding leerling monteur volgt. “Vier dagen in de praktijk bij pa en één dag naar school. En als ik dit diploma heb ga ik door met de vervolgopleiding, ik ben nog lang niet uitgeleerd!”

Toekomst in bedrijf
Jimmy zou graag in de toekomst het bedrijf van zijn vader overnemen. Een fijne gedachte voor vader Jan Willem, zo blijft het bedrijf in de familie! Maar zover is het nog lang niet. Jan Willem blijft zeker nog een aantal jaren in zijn bedrijf actief.

Pons 015

Wat doe je precies?
“Als leerling monteur ben ik bezig met reparaties, demontages etc. Het liefst werk ik aan de ‘grotere’ klussen, zoals een distributieriem of een koppeling vervangen. Ik hou wel van een uitdaging!”

Familie met hart voor auto’s
Niet alleen Jimmy, maar ook zijn zus Chantal werkt in de autobranche. Chantal zit in het laatste jaar autotechniek en gaat daarna voor APK Keurmeester. Zij werkt inmiddels bij een ander autobedrijf in Zwijndrecht. “De kans zit erin dat we over een aantal jaren samen het bedrijf van mijn vader overnemen”, lacht Jimmy. En wat vindt Jan Willem van deze ontwikkeling? “Natuurlijk ben je trots dat je kinderen in de toekomst in de zaak willen! Dat is de droom van iedere ouder met een eigen bedrijf. Het blijft natuurlijk wel hun keuze, maar ik sta 100% achter ze!”

Wat wil je veranderen
“Mocht het zover komen, dan wil ik graag het bedrijf in een modernere jas steken. Andere kleuren en de inrichting meer van deze tijd.. Verder denk ik dat we nog meer gaan investeren in de hybride en elektrische auto’s en op waterstof gedreven auto’s. We gaan het zien!”

De derde generatie Pons heeft passie en ideeën genoeg... en met de toekomstige opvolging zit het wel goed!

 

 

 

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de


bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2 __________________________

volg ons op facebook__________________________

personal site

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf pons

Lindelaan 14
3331AN Zwijndrecht

Tel 078 612 83 23
 info@autobedrijfpons.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

 icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.