Vervolg-paginaslider-Pons-2a vervogslider_Yaris_WRC1 vervogslider_Yaris_achterzijde Vervolg-paginaslider-Pons-1a vervogslider_Prius_Prime_2017 vervogslider_Toyota2017_modellen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij kunnen uw auto laten financieren.

Lees meer

Afspraak maken

Klik op de link hierboven en maak direct online een afspraak!  Of gebruik ons formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

1

Op de valreep van 2018 bereikte een Toyota Landcruiser uit het jaar 2002 de magische grens van maar liefst 1 miljoen gereden kilometers

ofwel ongeveer 25 keer de aardbol rond. De robuuste jeep werd door Martien Scheffers uit Aarle Rixtel in 2002 bij VETOS Autobedrijf Greijmans in Heeze gekocht.

‘’Ik kom al sinds de oprichting in 1988 hier en ben uitermate tevreden over het garagebedrijf. Ik rijd ruim 60.000 kilometer per jaar en dan wil je wel een veilige auto hebben. Ik heb foto’s gezien van ongevallen met bestelbusjes  en daar schrok ik van. Daarom besloot ik in 2002 om een oerdegelijke auto aan te schaffen’’, zegt Martien Scheffers zaterdagmiddag toen hij zijn trots kwam ophalen bij Greijmans Werkplaats na een onderhoudsbeurt.

2

‘’De auto heeft me nog nooit laten staan. Belangrijk is het onderhoud bij een vakgarage. Naar mijn weten heeft de auto nog nooit een onderhoudsbeurt gemist en krijgt hij jaarlijks naast de onderhoudsbeurten zijn APK. Na al die jaren zit hij nog steeds erg comfortabel en loopt de motor als een zonnetje.’’

3

Wegdoen doet Martien zijn Toyota Landcruiser niet. ‘’Zolang hij het blijft doen en de kosten niet al te hoog oplopen blijf ik lekker rijden. Op naar de twee miljoen’’, grapt de eigenaar van deze kilometervreter.

Gerald Tromp, eigenaar van Greijmans Werkplaats BV: ‘’Naar mijn weten is dit de eerste keer voor ons dat we dit meemaken. Het is erg uniek en kom je dus ook niet vaak tegen. We merkten een paar jaar geleden al dat deze auto het ging halen.’’ Greijmans Werkplaats is gespecialiseerd in het merk Toyota.

4

Tromp liet de auto van binnen en van buiten volledig schoonmaken als extra attentie voor de jubilerende auto en zijn eigenaar. Een mooie verrassing voor een mooie mijlpaal!

5

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de


bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2 __________________________

volg ons op facebook__________________________

personal site

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf pons

Lindelaan 14
3331AN Zwijndrecht

Tel 078 612 83 23
 info@autobedrijfpons.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter   icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.