Vervolgslider_1 Vervolgslider_2 Vervolg-paginaslider-Pons-2a

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij kunnen uw auto laten financieren.

Lees meer

Afspraak maken

Klik op de link hierboven en maak direct online een afspraak!  Of gebruik ons formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

daihatsu logo PONS
Wie kiest voor Autobedrijf Pons  in Zwijndrecht verzekert zich van vakmanschap en service op topniveau!

In onze moderne werkplaats houden de Daihatsu-technici uw auto in perfecte conditie. Daarnaast hebben wij een ruime voorraad van Daihatsu Dealer Occasions op voorraad.

 

Slider home Pons 2

 

Wij zijn Daihatsu gecertificeerd Service Dealer te Zwijndecht!

 

Het bedrijf, opgericht door J.W. Pons, bestaat ruim 50 jaar en werd ondergebracht in een klein gedeelte van een bestaand bedrijfspand aan de Lindelaan in Zwijndrecht. Reeds vanaf het begin was het streven onderhoud en reparatie's uit te voeren aan alle merken automobielen.

De gelegenheid, om het gehele pand, mét bijbehorend terrein, te kunnen kopen werd met beide handen aangegrepen. De vrijgekomen ruimten werden omgebouwd tot magazijn en schadeherstelinrichting.

Alle voorkomende autoschade's worden geheel in eigen beheer uitgevoerd. Zaken als glas-service, aircoservice en quickservice ontstonden als vanzelf.

Het bedrijf groeide en met de bouw van een kleine showroom kwam kwam de verkoop van nieuwe en gebruikte auto's beter tot haar recht. In 1980 vond de aanstelling als Daihatsu dealer plaats en spoedig daarna werd de verkoopruimte tot op het huidige niveau gebracht.

 

 garageklein pons
Voor onderhoud, reparatie , schadeherstel en originele onderdelen voor uw Daihatsu bent u dus bij ons aan het juiste adres. 
 
Onze monteurs beschikken over de juiste gereedschappen en kennis om te zorgen dat u nog lang plezier kunt hebben van uw Daihatsu.
 
 

Autobedrijf Pons biedt u de mogelijkheid om tegen een zeer scherp tarief de Daihatsu Pechhulp af te sluiten zodat als u onverhoopt pech zou mogen hebben u zo snel mogelijk weer op weg wordt geholpen, zowel in Nederland als ook in Europa.

Afspraak    

Via deze website kunt u gelijk een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of een APK. Natuurlijk nemen wij contact met u op om de afspraak te bevestigen en al uw vragen te beantwoorden.

> werkplaatsafspraak maken

daihatsu kopen
 

Schade

Mocht het een keer gebeuren dat u schade heeft aan uw Daihatsu dan is het natuurlijk prettig als u weer snel geholpen kunt worden. Wij kunnen hiervoor zorgen door de schade weer met originele onderdelen en volgens de fabrieksnormen te herstellen.
 
Ruitschade
Iedereen heeft wel eens een steentje tegen de voorruit gekregen waardoor er een sterretje in de voorruit ontstaat. Neem in dit geval direct contact met ons op. Vaak kunnen wij zo´n sterretje nog onzichtbaar herstellen.  Mocht er sprake van zijn dat de voorruit vervangen moet worden dan worden deze kosten vaak door de verzekering vergoed. De voor- en achterruit worden tegenwoordig vaak gelijmd.
Ook voor ruitschade aan uw Daihatsu zijn wij dus uw partner.
 

Daihatsu Dealer Occasions

Bent U op zoek naar een leuke, zuinige en betrouwbare Daihatsu occasion?
> Kijk dan even bij onze occasions..
 
lees meer
 
.

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de


bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2 __________________________

volg ons op facebook__________________________

personal site

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf pons

Lindelaan 14
3331AN Zwijndrecht

Tel 078 612 83 23
 info@autobedrijfpons.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

 icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.