Vervolgslider_1 Vervolgslider_2 Vervolg-paginaslider-Pons-2a

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij kunnen uw auto laten financieren.

Lees meer

Afspraak maken

Klik op de link hierboven en maak direct online een afspraak!  Of gebruik ons formulier hieronder en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Pons Mehmet 800

VETOS Autobedrijf Pons is blij! Al 23 jaar heel blij met zo’n trouwe medewerker als Mehmet! Nieuwsgierig naar de man achter Mehmet?

Eerst vakantie en trouwen
Ongeveer 24 jaar geleden behaalde Mehmet zijn MBO diploma, administratie. Mehmet zocht niet gelijk naar een baan. Vakantie en trouwen stonden hoog op zijn bucketlist! En daarna maar eens op zoek naar een baan. Via een uitzendbureau werkte bij voor een aantal bedrijven. Containers lossen, ploegendienst op een productieafdeling, magazijnmedewerker… maar Mehmet wilde meer…

Die kans kreeg hij alweer bijna 23 jaar geleden bij Pons! Jan Willem nam het aan als telefonist, receptionist. Een broekie, net uit school, zwarte haardos. Hij was het gezicht achter de balie. Een vriendelijk gezicht, altijd behulpzaam waar nodig. Hij verzorgde na een korte inwerkperiode de administratie, facturatie, offertes en alle baliewerkzaamheden. Mehmet leerde veel ‘on the job’ en bewijst nog steeds dat hij van vele markten thuis is. Zelfs voor het oppompen van een autoband draait hij zijn hand niet om.

Eén aanspreekpunt
Mehmet is het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en aan de balie, klanten weten hem te vinden. Ze weten altijd precies waar ze aan toe zijn. De indeling van de dag wordt altijd bepaald door de drukte aan de balie en telefoon. ‘Dat gaat altijd voor, iedere dag is anders en nooit saai!’ vertelt Mehmet.

Duizendpoot met ervaring
Administratieve werkzaamheden moeten altijd tussendoor worden ingepland. ‘Je moet snel kunnen schakelen en accuraat zijn, anders kan het snel mis gaan…’, gaat Mehmet verder. ‘Gelukkig kan ik mijn hoofd aardig koel houden, het komt altijd voor elkaar!’

Touwtjes in handen
Mehmet is de spin-in-het-web bij Pons, hij houdt de touwtjes goed in handen en weet precies wat er speelt. Dat wordt al jaren erg gewaardeerd door Jan Willem en zijn team. ‘Al 23 jaar een hele fijne collega, met een inmiddels ‘grijze’ haardos, die het verdient om eens in het zonnetje te worden gezet. Op Mehmet kun je bouwen!’, besluit Jan Willem.

Afspraak maken voor onderhoud of een reparatie? Bel direct met Mehmet!

 

 

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de


bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2 __________________________

volg ons op facebook__________________________

personal site

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf pons

Lindelaan 14
3331AN Zwijndrecht

Tel 078 612 83 23
 info@autobedrijfpons.nl

openingstijden

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

 icon-facebook   

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.